Home » Om KeyTrust.dk

KeyTrust.dk er skabt fordi vi ønsker at kombinere lave priser og dansk kvalitet indenfor service. Hvorfor skal betroet hjemmesider hæve priserne fordi de kan?
Derfor har vi skabt KeyTrust.dk, det er lavet af gamere til gamere og vi er ikke interesseret i at hæve priserne udover det nødvendige!

KeyTrust.dk sælger 100% ægte produktnøgler som kan indløses få sekunder efter du har færdiggjort din bestilling. Ingen NemID-nøglekort eller ID validering.

Du handler, betaler og venter få sekunder på at skulle igang med dit spil. Mere besværligt skal og bør det ikke være.

Vi tilføjer konstant nye spil til vores hjemmeside, så hvis vi mangler dit spil er du mere end velkommen til at kontakte os.

KeyTrust.dk drives af:
Friis Media Invest Group
Arsenalvej 6
DK-4180 Sorø
CVR: 31 98 61 92

Kontakt os

E-mail Support:
Salg@KeyTrust.dk
365 dage om året (Også juleaften!)

Erhverv, Sponsorater o.lign:
B2b@KeyTrust.dk


Pricerunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Købsgarantien gælder for privatpersoner med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge loven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti.

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig personligt. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.