Home » Rabat ved Keytrust.dk

null

Vi elsker at shoppe online, især hvis priserne er rigtige gode og leveringen er lyn hurtig.

Kan man så få ekstra rabat oveni er det bare en ekstra bonus, så her er en guide så du kan lave de bedste indkøb til de bedste priser.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve ved KeyTrust.dk sendes ud 1-2 gange om måneden og vil indeholde rabatter kun udsendt til nyhedsbrevholdere. I nyhedsbrevene er også relevante informationer og en kort oversigt over hvilke spil der er nye på KeyTrust.dk.

Ønsker du at tilmelde dig nyhedsbrevene kan du gøre dette i boksen til højre.

Partnerprogram

Hvis du har et større fællesskab som f.eks. en blog, forum, facebook gruppe eller hvis du er YouTube eller Streamer kan du ansøge om partnerskab ved KeyTrust.dk. Dette giver dig fast indtægt, fast rabat når du handler og rabat til alle dine venner og folk du kender.

TrustCoins

TrustCoins er vores bonusprogram alle kan tage del af. TrustCoins optjenes når du handler i butikken og kan trækkes direkte fra ved næste køb.

Der er ingen begrænsning på hvor mange TrustCoins du bruger, så du kan spare en masse op.

Det eneste det kræver for at optjene og bruge TrustCoins er blot at du har en konto eller laver en inden du betaler, og fremover bruger denne konto.

Du kan se din saldo under “Min Konto”.

Facebook

På Facebook har vi vores egen side, hvor vi poster konkurrencer, skriver hvis populære produkter er på lager igen og yder support. På Facebook poster vi også hver fredag om vores weekend tilbud der afholdes hver weekend.

Der trækkes lod på kontoret om hvilke platforme, udgivere eller spilgenre der afholdes rabat ved, og derefter postes det på facebook.